Μαιάμι, η συνέχεια...

Μαϊάμι, η συνέχεια...

 

 

IMG_6991_ok.jpg

 


Η επόμενη ημέρα το πρωί ξεκίνησε με ενα ηλιόλουστο ζεστό Μαϊάμι στους 89 βαθμούς Φαρενάιτ και με απίστευτη υγρασία.  Αδύνατο να περπατήσεις στον ήλιο ή να μείνεις κάπου χωρίς κλιματισμό. Κι όμως, σιγοέβρασα για τέσσερις ώρες περιπλανώμενη στη δεύτερη μεγαλύτερη έκθεση SWIMSUIT του Mαϊάμι στην Cabanna, μια open air fair, της οποίας η τέντα έφερνε περισσότερη ζέστη.

 

 

IMG_6989_οκ.jpg

W Hotel Hammock Fair Swimsuit SS17.IMG_6998_ok.jpg

Νέες γνωριμίες, όπως αυτή της διάσημης για τα καφτάνια της Αυστραλέζας Camilla, η οποία με κάλεσε στη σουίτα του τρομερού ξενοδοχείου Fayia όπου διέμενε και έδινε ένα χαλαρό κοκτέιλ.

 

IMG_6996_ok.jpg

 

 

IMG_6995_ok.jpg
Εκεί, εκτός από τη νέα τεράστια συλλογή της για το 2017, είδα και τις τελευταίας κοπής τάσεις της πλαστικής χειρουργικής, αφού οι περισσότερες κυρίες ήταν ήδη πλαστικοποιημένες και με ίδια ζυγωματικά και χείλη.

 

 

IMG_6997_ok.jpg

 

 

Το τρεχαλητό μου συνεχίστηκε μέχρι αργά με ραντεβού με νέες γνωριμίες και επαφές συνεργασίας. Μια απόδραση από τη μίζερη χώρα μας, όπου πλέον οι λέξεις "ανάπτυξη" και "επαγγελματική επιτυχία" έχουν καταντήσει ύβρεις.

 

 

IMG_7001.JPG

Δυόμισι μέρες φουλ επαγγελματικό πρόγραμμα, λιγοστός ύπνος και πάλι επιστροφή στη βάση μου.

 

 

Διανύω ήδη ένα οκτάωρο που δεν ξέρω σε ποιά ήπειρο βρίσκομαι, ενώ έχω τεράστια κούραση - σαν να επέστρεψα με τα πόδια από την Αμερική κουβαλώντας και τις βαλίτσες στα χέρια.  Γύρισα όμως γεμάτη νέα σχέδια και νέους προγραμματισμούς, τροφή απαραίτητη σε εμένα για να συνεχίζω να ζω και να νιώθω πλήρης.

 

Αυτό το καλοκαίρι μάλλον θα έχει ελάχιστες διακοπές, όπως τις θεωρούσα ανέκαθεν.  Νομίζω όμως πως θα με βρει ήδη στις ράγες ενός ακόμα ξεκινήματος.

Έλενα

 

 

Διαβάστε το πρώτo μέρος του ταξιδιού μου στο Μαϊάμι εδώ.

Αθήνα-Μύκονος-Μαϊάμι
EΣΤΙΝ ΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!