My Ύδρα Concept Store: Λαμπερά εγκαίνια στην Ύδρα

 

 

0251

 

 

Τα εγκαίνια του MyΎδρα Concept Store πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Ιουνίου στο κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας με την παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, από την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και από το Μονακό, την Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, που κατέφθασαν στην Ύδρα για να γνωρίσουν το πανέμορφο νησί.

Κέφι και διασκέδαση υπό τους ρυθμούς live band μουσικής, αλλά και πολλές εκπλήξεις και happenings σηματοδότησαν το opening event του MyΎδρα Concept Store, που θα συζητηθεί για την πρωτοτυπία του. Έτσι, την ώρα που οι ζωγράφοι Ανδρέας Ψαράκος και Νατάσα Γκάνα ολοκλήρωναν τα θαυμαστά έργα τους χρησιμοποιώντας την παλέτα και τα πινέλα τους, σε άλλο σημείο οι συγγραφείς Σάντρα Χωρέμη και Αντώνης Ράμπιας υπέγραφαν αντίτυπα των βιβλίων τους «SANDRA LOVES» και «ΥΔΡΑ», αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την επεξεργασία μιας χειροποίητης δερμάτινης τσάντας CALLISTA, ενώ την ίδια ώρα ταλαντούχοι φοιτητές του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ δημιουργούσαν, υπό την καθοδήγηση του γνωστού pastry chef, Χρήστου Βέργαδου, ένα εντυπωσιακό φόρεμα φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σταφίδες! Η εορταστική εκδήλωση εγκαινίων του MyΥδρα έκλεισε με τους χαρακτηριστικούς ρυθμούς του Ζορμπά, όπου, έξω από το κατάστημα, χόρεψε όλο το νησί. Στο τέλος, την όμορφη βραδιά στόλισαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν εορταστικά τον ουρανό.

 

 

0127

 

Luca Gastaldi (CEO Brooks Brothers), Σοφία Βαχάρη - Τσουβελεκάκη, Michael Kannenberg (Yacht Club Monaco).

 

0222

 

Δάκης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Γεώργιος Μανδαλάκης (Λιμενάρχης Ύδρας), Γιώργος Κουκουδάκης (Δήμαρχος Ύδρας), Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, Λιέτα Ιωάννου.

 

 

0227

 

Ρόη Αποστολοπούλου, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Σοφία Βαχάρη - Τσουβελεκάκη, Ρούλα Λινάτσα.

 

0270

 

Λιάνα Βουράκη.

 

 

0233

 

Ελένη Αγιοστρατίτη, Μύρνα Παττίχη, Σοφία Βαχάρη - Τσουβελεκάκη, κρατώντας τσάντες Retrovi/Callista.

 

 

0239

 

Σοφία Βαχάρη - Τσουβελεκάκη, Αφροδίτη και Απόστολος Βιλδιρίδης.

 

0277

 

 Σοφία Βαχάρη - Τσουβελεκάκη, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Χριστιάνα Καίσαρη, Thomas De Brower (Yacht Club Monaco).

 

0314

 

Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, Ελένη Αγιοστρατίτη.

 

0372

 

Σοφία Βαχάρη - Τσουβελεκάκη, Ντίνος και Πόπη Ροδοπούλου, Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Luca Gastaldi (CEO Brooks Brothers).

 

 0398

 

Αγγελική Φράγκου.

 

0454

 

Εορταστικά πυροτεχνήματα.

 

 

 

 

Τo MyΎδρα Concept Store, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του λιμανιού της κοσμοπολίτικης Ύδρας, υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping, αποτελώντας σημείο αναφοράς και το απόλυτο «shopping destination» για τους επισκέπτες του από όλο τον κόσμο!

Η μοναδικότητα του MyΎδρα Concept Store έγκειται στη συνύπαρξη διαφορετικών μεταξύ τους ειδών - Fashion, Jewellery, Art & Design - τόσο αναμενόμενων όσο και απροσδόκητων, που η παρουσία τους στον ίδιο χώρο αρχικά αιφνιδιάζει. Εδώ, ανάμεσα σε διεθνή brands, καθώς και σε καταξιωμένα ελληνικά ονόματα, θα ανακαλύψετε μοναδικές «exclusive» επιλογές και ξεχωριστές δημιουργίες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για το MyΎδρα Concept Store που φέρουν την υπογραφή της «SOPHIA DE LA CHOUVEL».

FASHION: BROOKS BROTHERS, REPLAY, CALLISTA, RETROVI, PAMPALONI, A TO Z GREEK, JPM, ELENA MAKRI MYKONOS, GOULANDRIS, NOMMO, THEMIS-Z, RE CONCEPT DESIGNS, SEA THROUGH, ZEUS + ΔΙΟΝΕ.

JEWELLERY: KESSARIS, KATRAMOPOULOS, SERKOS, ΠΑΤΣΕΑΣ, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, VENETIA VILDIRIDIS, REQVIAN, BEAD IT!

ART & DESIGN: έργα τέχνης KAPOPOULOS FINE ARTS (ΦΑΣΙΑΝΟΣ, ΨΑΡΑΚΟΣ, PAVLOS, ERRÓ, BENΟIT PARE κ.α. ) καθώς και είδη δώρων, βιβλία, διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι υψηλής τέχνης και αισθητικής (ΔΕΣΤΕ Publications, VST, ASSOULINE, L' OBJET, CASA, MINA PAPATHEODOROU VALYRAKI).

To MyΎδρα Concept Store αποτελεί ένα νέο μοντέλο καταστήματος (concept store) που ανήκει στο δίκτυο καταστημάτων της L.T. Apparel A.E., και το οποίο η εταιρεία φιλοδοξεί να αναπτύξει και σε άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας.

 

Επιμέλεια: Μιχάλης Αργυρόπουλος