Συγκινητικές στιγμές: Τα παιδιά και τα εγγόνια του Robert F. Kennedy επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ

Mία συγκινητική επίσκεψη στην “Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” πραγματοποίησαν τα παιδιά και τα εγγόνια του αείμνηστου Robert F. Kennedy. Τα μέλη της οικογένειας των Kennedy, μαζί με στενούς τους φίλους, βρέθηκαν στη χώρα μας, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης και θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το σπουδαίο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία συνδέεται με στενή φιλική σχέση με την οικογένεια των Kennedy, τους παρουσίασε αναλυτικά τη δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τους τίμησε με το Βραβείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου, ενώ αστέρια με τα ονόματά τους τοποθετήθηκαν στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ».

 

 

245799

 

 Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στην είσοδο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων υποδέχεται τα μέλη της οικογένειας Kennedy και στενούς τους φίλους. 

 

 

245800

 

 

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τα μέλη της οικογένειας των Kennedy, Rory Kennedy, Vicki και Max Kennedy, Georgia, Kyle και Noah Kennedy.

 

 

245801

 

 

H Rory Kennedy, κόρη του αείμνηστου Robert F. Kennedy, τοποθετεί το αστέρι με το όνομά της στον "Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ".

 

 

245802

 

Ο Max Kennedy, γιος του αίμνηστου Robert F. Kennedy, τοποθετεί το αστέρι με το όνομά του στον "Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ".

 

 

Photo: STUDIO PANOULIS