Ο Οδηγός για το Καλύτερο Instagram του Καλοκαιριού

Αποκτήστε τον πιο δημοφιλή λογαριασμό στο instagram για αυτό το καλοκαίρι μέσα από τα tips που σας προτείνουμε.

 

 

1) Ποζάρετε με την παρέα σας.

bande2 jpg 8048 north 499x white

Ανεβάστε στο λογαριασμό σας φωτογραφίες με τους αγαπημένους σας φίλους διασφαλίζοντας ένα μεγάλο αριθμό likes και tags στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Με κάθε νέο post με τους φίλους σας θα αποκτάτε όλο και περισσότερους followers χωρίς καν να το καταλάβετε.

 

2) Μία δημοσίευση με "θέα".

paysages2 jpg 8823 north 499x white

Το instagram αποτελεί τον τέλειο τρόπο για να στείλετε στους fans σας ένα αναμνηστικό από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Από τα ηλιοβασιλέματα, τα καταγάλανα νερά έως και τα καταπράσινα τοπία και τον ορίζοντα, η ομορφιά της μητέρας φύσης αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του κοινού.

 

3) Διασκεδάστε.

fun2 jpg 8219 north 499x white

Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα αποτελούν δύο από τα βασικά στοιχεία ενός post στο instagram. Παραλείψτε τα τρίπτυχα, τα έντονα φίλτρα με λήψεις οι οποίες αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας.

 

4) Χρησιμοποιήστε τα χρώματα.

couleurs2 jpg 3304 north 499x white

Τα χρώματα είναι απαραίτητα για να απαθανατίσετε το ελεύθερο πνεύμα του καλοκαιριού. Όσο περισσότερα χρώματα υπάρχουν σε μία φωτογραφία τόσο το καλύτερο, ιδιαίτερα εάν είναι επιτονισμένη με τα πιο χαρακτηριστικά φίλτρα του instagram: larendon, Lark, Juno, Mayfair και Lo-Fi.

 

5) Δείξτε τον εξοπλισμό σας για την παραλία.

maillot2 jpg 255 north 499x white

Τα μαγιό αποτελούν ένα από τα βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και έναν σίγουρο τρόπο να αποκτήσετε περισσότερα likes. Πειραματιστείτε με τις γωνίες λήψης και την τοποθεσία εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη λήψη σας από την παραλία.

 

6) To #Foodporn δεν είναι ποτέ αρκετό.

food2 jpg 1684 north 499x white

Βασιστείτε στη δύναμη μίας τέλεια οργανωμένης φωτογραφίας φαγητού και αποκτήστε αμέτρητα likes. Από σνακ όπως granola και παγωτό έως τις δροσιστικές σαλάτες του καλοκαιριού δείξτε στους ακολούθους σας τις αγαπημένες σας απολαύσεις.

 

7) Μοιραστείτε τα hot spots σας.

hotspot2 jpg 6185 north 499x white 

To instagram αφορά το διαμοιρασμό των αναμνήσεων με τους φίλους σας. Κοινοποιήστε τα αγαπημένα σας σημεία της πόλης καθώς και τους μελλοτικούς σας προορισμούς και επιτρέψτε στους fans σας να περιηγηθούν στην καθημερινή σας ζωή.

 

Πηγή: vogue.fr

Από τον Γιώργο Αναγνώστου