Στα Oscar με Celia Kritharioti

Δυναμικό "παρών" έδωσε ο οίκος Celia Kritharioti στα φετεινά βραβεία Oscar και τα λαμπερά πάρτι που ακολούθησαν την απονομή. 

 

MariaMenounosCelia1

 

Η  Maria Menounos κάλυψε το λαμπερό κόκκινο χαλί για λογαριασμό του TV Show "Kelly & Ryan" με μαύρη strapless δημιουργία Celia Kritharioti.

 

PetraNemcovaCelia

 

 

H εκρηκτική Petra Nemcova παρευρέθηκε στο Oscars viewing party του Elton John Aids Foundation με κίτρινη δημιουργία Celia Kritharioti από μεταξωτό κρεπ, σχεδιασμένη ειδικά για εκείνη με υλικά GOTS (Global Organic Textile Standard), πιστοποιημένο οργανικό μεταξωτό κρεπ και φερμουάρ από ανακυκλωμένα υλικά.

 

MeliaKreilingCelia

 

 

Η Melia Kreiling επέλεξε στράπλες δημιουργία Celia Kritharioti από ασημένιες παγέτες για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί τoυ Oscars Viewing Party στο Waldorf Astoria Beverly Hills.

 

 

LindseyVonnCelia


Η Ολυμπιονίκης του σκι Lindsey Vonn παρευρέθηκε στο Vanity Fair after Oscars Party με ολοκέντητη δημιουργία Celia Krtharioti.

 

 

AngelaSarafyanCelia2018

 


Επίσης, η ηθοποιός του Westworld, Angela Sarafyan, έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Elton John AIDS Foundation Oscars Viewing Party με πορτοκαλί δημιουργία Celia Kritharioti με παγέτες.