Η μεγάλη συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου Βαρδινογιάννη: "Σταχτοπούτα δεν υπήρξα ποτέ"

 

IMG 4036

 

"Ο σύζυγός μου με κέρδισε με την απλότητα του" είχε δηλώσει το 2007 η Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη στη συνέντευξη που έδωσε στη Μαργαρίτα Σφέτσα για το περιοδικό ''Life&Style'' που την είχε φιλοξενήσει στο πρώτο εξώφυλλο της χρονιάς.

Η ηθοποιός είχε ποζάρει στο φακό του Χρήστου Καρατζόλα, σε styling της Ιωάννας Μαρτζούκου και του Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, και η backstage φωτογραφία, άνωθεν,τη συλλαμβάνει την ώρα της προετοιμασίας με τον make up artist Μάνο Βυνιχάκη και τον hair stylist Στέφανο Βασιλάκη.

 

IMG 4080

 

 

"Πράγματι ο Παύλος είναι διακεκριμμένος επιχειρηματίας, άνθρωπος με δυναμική προσωπικότητα και ισχυρό χαρακτήρα. Για μένα μέτρησαν κυρίως άλλα πράγματα." εξηγούσε στη συνέντευξη. "Ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ο άνθρωπος που μπορεί να με καταλάβει και να μοιραστεί μαζί μου τα πάντα. Είναι εκείνος που με στηρίζει στις δοκιμασίες και είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζομαι. Όπως άλλωστε είμαι κι εγώ πάντα στο πλευρό του σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί...".

 

 

IMG 4075 

 

 

Η ηθοποιός, που ήταν γνωστή στο κοινό πολύ πριν τη γνωριμία με το σύζυγό της χάρη στην επιτυχημένη καριέρα της στην τηλεόραση και το θέατρο, είχε πάντως απαντήσει ευθέως στις φήμες που κυκλοφορούσαν γύρω από το γάμο της: "Δημιουργήθηκε μια υπερβολική έκθεση γύρω από το γάμο μου. Τα φώτα της δημοσιότητας ξαφνικά έπεσαν περισσότερο στην προσωπική παρά στην επαγγελματική μου ζωή. Υπάρχουν όμως και όρια. Λοιπόν, Σταχτοπούτα δεν υπήρξα ποτέ και σίγουρα δε μεγάλωσα στις στάχτες. Πέρασα υπέροχα παιδικά και εφηβικά χρόνια στην Καλαμάτα με την οικογένεια μου, μια κανονική αστική οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν έμπορος και φρόντιζε να μη λείπει τίποτα σε μένα και τις αδελφές μου ...".

"Εγώ κερδίζω τη ζωή μου από τα 17 μου, μόνη μου. Δε ζήτησα ποτέ χρήματα από τους γονείς μου. Έκανα μόντελινγκ για να ζήσω όπως ήθελα. Έζησα στη Νέα Υόρκη, στο Μαϊάμι και στο Παρίσι. Πλήρωνα μόνη μου τις σπουδές μου στο Ecole du Louvre. Για ποιους πρίγκιπες και ψεύτικα παραμύθια μιλάμε λοιπόν;"...

 

IMG 4073

 

 

"Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αλλάξει" κατέληγε "Έχουν γίνει περισσότερο φιλικοί απέναντί μου, προσπαθούν να με πλησιάσουν με διάφορους τρόπους. Δε δίνω σημασία. Τα προσπερνάω, τα έχω ξαναζησει, άλλωστε, αν και όχι σε τόσο μεγάλη κλίμακα.  Είμαι ευγενική μαζί τους, κάνω ότι δεν καταλαβαίνω. Έτσι είναι όμως η ζωή. Το πιο σημαντικό τελικά είναι να σε αγαπούν, να βρίσκονται άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν. Αυτοί που ήταν δίπλα σου και στο παρελθόν, οι παλιοί φίλοι"... Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, με το γάμο της που είχε καρπό τέσσερα παιδιά να φτάνει στο τέλος του, η ζωή ανοίγει για εκείνην ένα νέο πλέον κεφάλαιο.

 

 

 

Mιχάλης Αργυρόπουλος