Ποιος να φανταζόταν τη συνέχεια; Η Meghan Markle, έφηβη τουρίστρια, μπροστά στο ανάκτορο του Buckingham...

 

46C7761A00000578 5126431 A 15 year old Meghan Markle poses in front of Buckingham Palace a 1 1511909109421

 

Τον ερχόμενο Μάιο η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι και θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, παίρνοντας, κατά πάσα πιθανότητα, τον τίτλο της δούκισσας, και σίγουρα της Αυτού Υψηλότητας. Μια φωτογραφία της από το μακρινό παρελθόν που μόλις ήρθε στην επιφάνεια, δείχνει τα παιχνίδια που μπορεί να παίξει η ζωή. 

Στη φωτογραφία η Μέγκαν ποζάρει με μια φίλη της σε ηλικία 15 ετών μπροστά στα ανάκτορα του Buckingham. Η νεαρή είχε επισκεφθεί την Αγγλία για διακοπές το καλοκαίρι του 1996. Ούτε στα καλύτερα όνειρά της δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάποια μέρα όχι μόνο θα έπαιρνε το τσάι της στο ίδιο ακριβώς ανάκτορο με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και ότι θα παντρευόταν τον εγγονό της.

Η φίλη της που ποζάρει στο πλευρό της και η οποία έδωσε τη φωτογραφία στη δημοσιότητα έχει  βέβαια τη δική της άποψη: "Δεν έπεσα από τα σύννεφα με όσα έγιναν" δήλωσε με αρκετή δόση κακοήθειας η Ninaki Priddy στην ''Daily Mail''. "Η Μέγκαν το ήθελε αυτό όλη της τη ζωή, είχε εμμονή με τη βασιλική οικογένεια και πάντα βρίσκει τρόπο να κάνει αυτό που θέλει. Τώρα θέλει να γίνει η νέα πριγκίπισσα Diana και θα παίξει καλά το ρόλο της, ο πρίγκιπας όμως πρέπει να προσέχει...".

 

Μιχάλης Αργυρόπουλος

 

 

Johnny Hallyday: Τhe Greek Connection