Ο γάμος της πριγκίπισσας του Μπαλί & το haute couture νυφικό της που φτάχτηκε μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες

 

IMG 3719

 

Είναι σπάνιο για ένα σχεδιαστή να ράβει ο ίδιος στο χέρι ένα νυφικό και ακόμα πιο σπάνιο να είναι έτοιμο μέσα σε μόλις μία ημέρα! Και όμως, αυτή είναι η μικρή ιστορία πίσω από το νυφικό της πριγκίπισσας του Μπαλί, Λίντι Κλιμ, η οποία παντρεύτηκε το βρετανό κτηματομεσίτη, Άνταμ Έλις, σ’ ένα αγρόκτημα στην Τοσκάνη, φορώντας δημιουργία του Αυστραλού, Τόνι Ματιτσέβσκι.

 

IMG 3708

 

Ο σχεδιαστής, που είναι στενός φίλος της νύφης, εμπνεύστηκε μια ρομαντική, τούλινη δημιουργία για την πανέμορφη γαλαζοαίματη. «Το παν δεν είναι το σχέδιο για μένα, αλλά το πώς αναδεικνύεται η Λίντι από το νυφικό, το οποίο όντως έφτιαξα μέσα σε μία ημέρα» ανέφερε.

 

thumbnail princess lindy klim family a

 

Η 40χρονη πριγκίπισσα μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από το γάμο της στο κτήμα Conti di San Bonifacio, μία από τις οποίες με την οικογένειά της: τα τρία παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, την 11χρονη Στέλλα, τον 9χρονο Ρόκο και την 6χρονη Φράνκι, αλλά και την οκτώ μηνών Γκόλντι, την οποία έχει αποκτήσει με το νέο της σύζυγο. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του τον Ιούνιο του 2016, ενώ ανακοίνωσε τους αρραβώνες του τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

 

Eύα Βλαχάβα