Γιατί η Καμίλα δε θα παρευρεθεί στον αυριανό βασιλικό γάμο;

 

4936578 0 image a 3 1539205708393

 

Όλα είναι έτοιμα για τον αυριανό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του αγαπημένου της Τζακ Μπρουκσμπάνκ στο κάστρο του Windsor, την τελευταία στιγμή όμως έρχονται στο φως αποκαλύψεις για μια προαναγγελθείσα απουσία από το μυστήριο. Όπως έγινε γνωστό, η Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, δε θα παρευρεθεί στο γάμο, καθώς έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις, και συγκεκριμένα να επισκεφθεί το δημοτικό σχολείο Crathie στη Σκωτία.
Οι έπαινοι για την αίσθηση καθήκοντος και την εργατικότητα της Καμίλα είναι ωστόσο αναμεμειγμένοι με υποψία.
Η απόφασή της να παραμείνει στη Σκωτία, στο Birkhall, την κατοικία που διαμένουν με τον Κάρολο στο Μπαλμόραλ, και στην οποία θα επιστρέψει και ο ίδιος ο πρίγκιπας μετά το γαμήλιο γεύμα καθώς έχουν προσκεκλημένους για το βράδυ έχει οδηγήσει σε εικασίες.

 

 

4936580 0 image a 4 1539205714859

 

Η Καμίλα ανάμεσα στον πρίγκιπα Ανδρέα και τον πρίγκιπα Κάρολο.

 

Η Καμίλα έστειλε ιδιόγραφο σημείωμα στην Ευγενία ζητώντας συγγνώμη που δε θα παρευρεθεί στο γάμο της και κύκλοι των ανακτόρων ισχυρίζονται πως αγαπάει τόσο την Ευγενία όσο και την αδελφή της Βεατρίκη και είναι πολύ στενοχωρημένη που δε θα μπορέσει να βρεθεί δίπλα της στην τόσο σημαντική για εκείνη στιγμή.
Ωστόσο, είναι κοινό μυστικό ότι η Καμίλα δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους γονείς των κοριτσιών, τον πρίγκιπα Ανδρέα και τη Σάρα Φέργκιουσον.
Η άτακτη Σάρα είναι, ούτως ή άλλως, παρίας για τους Windsor, η Καμίλα όμως δεν έχει συγχωρέσει τον Ανδρέα για τη στάση του την εποχή πριν από το γάμο της με τον Κάρολο, όταν το ζευγάρι προσπαθούσε να κερδίσει την αποδοχή των Windsor.
«Η Καμίλα πάντα ένιωθε ότι ο Άντριου θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα για να τους βοηθήσει» αποκάλυψαν πηγές των ανακτόρων στην «Daily Mail».
«Η βασίλισσα ακούει τον Ανδρέα, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία, και εκείνος θα μπορούσε να βοηθήσει τον αδερφό του υποστηρίζοντάς τον, σε μια εποχή που η σχέση του με την Καμίλα δεν είχε πολλούς υποστηρικτές στην οικογένεια. Ο Ανδρέας ωστόσο δε βοήθησε καθόλου. Η απουσία της Καμίλα από το γάμο, εκτός από την ψυχρότητά της για τον Ανδρέα, δείχνει και πόσο αυτοπεποίθηση έχει πλέον ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Πριν από μερικά χρόνια, δε θα τολμούσε να απουσιάσει από ένα τόσο σημαντικό οικογενειακό γεγονός» αναφέρει η πηγή.

 

Μιχάλης Αργυρόπουλος