Το στυλιστικό faux-pas της Meghan

 

 

prince harry duke of sussex and meghan duchess of sussex news photo 1053142580 1540438285

 

Η δούκισσα του Sussex υπέπεσε σε ένα μάλλον συνηθισμένο για καθημερινούς ανθρώπους, αλλά σπάνιο για royals -ή τουλάχιστον για όσους ταξιδεύουν με συνοδεία από fashion experts-, στuλιστικό ατόπημα, φτάνοντας στην Τόνγκα στη συνέχεια της περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους στην Αυστραλία.

Η εγκυμονούσα Meghan προχωρούσε χαμογελαστή κατά μήκος ενός κόκκινου χαλιού υπό τους ήχους ντόπιων μουσικών και τοπικών τραγουδιστών που φορούσαν φούστες φτιαγμένες από χόρτα, έχοντας μόλις αποβιβαστεί από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Fua'amotu στο Nuku'alofa, την πρωτεύουσα της χώρας.

 

fuxpasss


Δεν γνώριζε ωστόσο πως οι κάμερες εστίαζαν στην ετικέτα επιστροφής που κρεμόταν από το κόκκινο φόρεμά της στα χρώματα της σημαίας της χώρας, την οποία κάποιος -που πιθανότατα βρίσκεται τώρα έγκλειστος στον Πύργο του Λονδίνου- είχε ξεχάσει να αφαιρέσει.
Το φωτεινό κόκκινο floral φόρεμα Self-Portrait κοστίζει 345 λίρες και μια και φέρει την ετικέτα του η δούκισσα μπορεί άνετα να το επιστρέψει και να το αλλάξει με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας της.
Το ζεύγος πάντως, με ετικέτα ή χωρίς, γοήτευσε για μια ακόμη φορά τους παρευρισκόμενους στην επίσημη υποδοχή και συνεχίζει την περιοδεία του στην Ωκεανία….

 

5391660 6314025 image a 8 1540447313697


 Αργότερα μέσα στην ημέρα έλαμψαν και στην black tie δεξίωση στο Προεδρικό μέγαρο της χώρας.

 

 

Μιχάλης Αργυρόπουλος