Το υπέροχο casual look της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας στην επίσκεψή της στο Προεδρικό Μέγαρο

upl59b1410e2836d

 

 

Κάποιοι σχολίασαν την ηλικία της και το στιλ της, άλλοι τη σιλουέτα της και ορισμένοι τη σχέση της με τον αρκετά νεότερό της Γάλλο Πρόεδρο. Η εποχή όμως που θεωρείτο φυσιολογικό μόνο ένας μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας να έχει σχέση με πολύ νεότερη γυναίκα και ποτέ το αντίστροφο ανήκει στο παρελθόν. Η Μπριζίτ Μακρόν έκλεψε την παράσταση στην επίσημη επίσκεψή της μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο στην Αθήνα με τη φυσική κομψότητα, το αβίαστο χαμόγελό της και το very chic Luis Vuitton σύνολό της.

 

 

upl59b136267237e

 

H "πρώτη κυρία" της Ελλάδας με την "πρώτη κυρία" της Γαλλίας.

 

Η ''πρώτη κυρία'' της Γαλλίας, αγαπημένο πλέον fashion icon και icon εν γένει, αφού συμβάλλει αρκετά στο να ξεπεραστεί ο ηλικιακός ρατσισμός προς τις γυναίκες που είναι ζευγάρι με νεότερούς τους άνδρες, έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο φορώντας ένα total Louis Vuitton look, με μαύρο skinny παντελόνι και λευκό αμάνικο τοπ με βολάν και κρατώντας την Capucines mini bag του ίδιου οίκου.

 

me leuko top kai skinny panteloni stin athina i mprizit makron 9.w l

 

 

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και η σύζυγός του.

 

 

perist3

 

1504813050311048

 

Στη συνέχεια η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκε την Ακρόπολη αλλά και το ίδρυμα ''Νιάρχος'' μαζί με τη σύντροφο του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα, που επίσης επέλεξε λευκό outfit.

 

 

ImageHandler

 

 

Ο Γάλλος πρόεδρος εντυπωσίασε κατόπιν στην Πνύκα, όπου εκφώνησε ομιλία μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στα ελληνικά και κλείνοντας το λόγο του με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη...

 

 

4220224

 

 

 

Η βραδιά έκλεισε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν, με ένα κοραλί σύνολο που την έκανε να ξεχωρίζει στη δεξίωση και το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

 

Μιχάλης Αργυρόπουλος