Έναρξη πολέμου: Ο Johhny Hallyday αποκλήρωσε την κόρη του, Laura.

 

0181BA070000044D 0 image a 6 1518443061617

 

 

Mετά το θάνατο του πατέρα της, Johnny Hallyday, του Γάλλου Έλβις με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων στο ενεργητικό του, η κόρη του Laura Smet 34 ετών, στην οποία είχε αφιερώσει μια από τις μεγάλες του επιτυχίες, το "Laura",  περίμενε ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε φροντίσει για το μέλλον της. 

 

 

LaeticiaHallydayJoyHallydayJohnnyHallyday3gUqUbuVa Il

 

 

Τη Δευτέρα ωστόσο οι δικηγόροι της στο Παρίσι ανακοίνωσαν πως ο τραγουδιστής είχε αφήσει όλη του την κινητή και ακίνητη περιουσία του, αλλά και τα δικαιώματα για τα τραγούδια του, στην πέμπτη σύζυγό του, Laeticia και τις δύο υιοθετημένες από το Βιετνάμ κόρες τους, Jade, 13, και Joy, 9 ετών.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως «Η Laura Smet ανακάλυψε με έκπληξη και οδύνη πως σύμφωνα με τη διαθήκη του πατέρα της Johnny Hallyday,το σύνολο της περιουσίας και όλα τα καλλιτεχνικά του δικαιώματα κληροδοτούνται αποκλειστικά και μόνο στη σύζυγό του Laeticia, σύμφωνα με τον νόμο της Καλιφόρνιας." Η νομική ομάδα έχει ήδη αρχίσει τις ενέργειες για να προσβάλει τη διαθήκη, η οποία συντάχθηκε στο Λος Άντζελες όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια ο Hallyday και η οικογένεια του.

 

 e82b5a299a960f350556e9448c2d72bc

 

Η Laura είναι κόρη του Hallyday από τη σχέση του με την ηθοποιό Nathalie Baye.  Στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί από την κατάθλιψη και τον αλκοολισμό και η σχέση της με τον πατέρα της δεν ήταν πάντα ομαλή. Δεν είναι το μόνο τέκνο του τραγουδιστή που ετοιμάζεται να προσβάλει την διαθήκη.Ο David Hallyday, 51 ετών, το πρώτο παιδί του τραγουδιστή από τη σχέση του με την Sylvie Vartan επίσης κινείται νομικά.

Ο Hallyday, κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας, που καλύπτει σχεδόν 60 χρόνια, πούλησε περισσότερα από 110 εκατομμύρια δίσκους και δημιούργησε μια μεγάλη περιουσία, η μάχη για τη διακδίκηση της οποίας μόλις ξεκίνησε...

Μιχάλης Αργυρόπουλος