Ευγενία Νιάρχου: Η συνάντηση με τον πρώην αγαπημένο της στη Μύκονο

Η Ευγενία Νιάρχου επισκέπτεται κάθε χρόνο τη Μύκονο, όπου μάλιστα παρουσιάζει τη συλλογή κοσμημάτων της Venyx. Φέτος, ειδικά, η εν λόγω παρουσίαση συνδυάστηκε με το λανσάρισμα του λευκώματος «Mykonos Muse» της Λίζυς Μανωλά. Φυσικά, η κοινή αυτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε όπως πάντα στο ξενοδοχείο Belvedere, μονοπώλησε το κοσμικό ενδιαφέρον στο «νησί των ανέμων».

 

Eugenie Niarchos Lizy Manola Alex Assouline

 

Ευγενία Νιάρχου, Λίζυ Μανωλά, Alex Assouline.

 

 

 

Παρών στη λαμπερή βραδιά ήταν και ο Άλεξ Ασουλίν, του εκδοτικού οίκου που υπογράφει το λεύκωμα. Εκεί και ο Χρήστος Οικονόμου, πρώην σύντροφος της Ευγενίας Νιάρχου, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

 

 

MON 8002

 

 

Ο νεαρός επιχειρηματίας μάλιστα στήριξε με την παρουσία του και τη Λίζυ Μανωλά, τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του Γιώργου Οικονόμου. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν canapes εμπνευσμένα από το προσφάτως βραβευμένο εστιατόριο «Thea» του ξενοδοχείου, καθώς και κρασί και κοκτέιλ, ενώ η dj Izy, από το Λονδίνο, έντυσε τη βραδιά με νοσταλγικούς ήχους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Λίζυ Μανωλά υπέγραψε αντίτυπα του «Mykonos Muse» για τους επισκέπτες.

ΜΑΡΕΝΑ ΚΑΔΙΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
PHOTOS: Megali ledoux