Aθηνά Ωνάση: Η ζωή της σήμερα

 

540fc3e9ccc58 - tnc-athina-onassis-roussel-lg

 

Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 32 ετών, η Αθηνά Ωνάση, η τελευταία απευθείας απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση, έχει πλήρη γνώση των επιπτώσεων της περιβόητης κατάρας που κατατρύχει την οικογένεια της. Η γιαγιά της, το όνομα της οποίας φέρει, πέθανε στην ηλικία των 45 ετών, ο θείος της Αλέξανδρος σκοτώθηκε σε ένα φρικτό αεροπορικό δυστύχημα στα 24 και ένα χρόνο αργότερα τον ακολούθησε ο θρυλικός παππούς της, ο Αριστοτέλης, συντετριμμένος από το θάνατο του μοναχογιού του.

 

 

gallery-1478886981-tcx120116athinaonassis011

 

Η ζωή της Αθηνάς σημαδεύτηκε από το θάνατο της μητέρας της Χριστίνας όταν εκείνη ήταν μόλις τριών. Ενήλικη πλέον θα ερχόταν αντιμέτωπη με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ σε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη για τον έλεγχο της περιουσίας της.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για τη χρυσή κληρονόμο. Πρώτα έχασε το αγαπημένο της άλογο σε ένα δυστύχημα σε αγώνες ιππασίας.
Στη συνέχεια, τον περασμένο Μάρτιο, ένας από τους σωματοφύλακες της Αθηνάς φέρεται να βρήκε τον σύζυγό της Alvaro Doda de Miranda Neto, στο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα στο σπίτι του ζευγαριού στο Wellington της Φλόριντα, όπου οι φήμες για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του Doda κυκλοφορούσαν ευρέως στους κύκλους των φίλων της ιππασίας.

 

 

gallery-1478886910-tcx120116athinaonassis010

 

Η Αθήνα μετακόμισε αμέσως μετά στο Βέλγιο, όπου έχει ένα σπίτι. Αν και αρχικά ο Doda δημοσίως επέμεινε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο γάμο, τον Ιούνιο επιβεβαίωσε το χωρισμό δηλώνοντας ωστόσο στο περιοδικό ''Epoca'': "Είμαι πραγματικά στη μέση μιας καταιγίδας. Αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος".

Στις συνομιλίες του Νίκου Γκατζογιάννη με τους φίλους της Αθηνάς έγινε σαφές ότι θα αντιδράσει πολύ διαφορετικά στην απιστία του συζύγου της από τη μητέρα της, που έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Ρουσέλ κοντά της, ακόμα και συντροφιά στις ερωμένες του. "Η Αθηνά είναι δυνατή ", είπε η θεία της, Μαριλένα Πατρονικόλα: ''Έχει πολύ από τον θείο Αρίστο μέσα της".

 Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Αθηνά; Όσοι τη γνωρίζουν, όπως και ο κουμπάρος τους, ο Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης, λένε ότι ο χαρακτήρας της είναι εξίσου δυναμικός με αυτόν του παππού της. " Η Αθηνά είναι προσεκτική και μελετά τον καθένα πριν καν της απευθύνει το λόγο. Είναι πολύ έξυπνη και έχει δυνατό χαρακτήρα'' λέει ο Κοτρωνάκης. "Κανείς δεν παίρνει οποιαδήποτε απόφαση αντ' αυτής. Εκείνη μόνη χαράζει τη δική της πορεία...".

Έχοντας στερήσει από τον Doda την πρόσβαση στον άλλοτε κοινό τους λογαριασμό και αμφισβητώντας την κυριότητα του αγαπημένου του αλόγου, δείχνει τις προθέσεις της στη μάχη του διαζυγίου. Η Αθηνά αναμένεται να είναι εξίσου αυστηρή με το συζυγό της -που πλέον φωτογραφίζεται στο Instagram με τη νέα του αγαπημένη-, όσο ήταν και με τον πατέρα της, τον οποίο έχει αποκόψει από τη ζωή της από την περίοδο της δικαστικής τους διαμάχης. Όλα δείχνουν ότι η τελευταία Ωνάση έχει όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά που έλειπαν από τη μητέρα της. Ίσως αυτό να είναι και το μεγαλύτερο ξόρκι για την περιβόητη κατάρα της οικογένειας.

 

Aπόδοση: Μιχάλης Αργυρόπουλος